StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetstrava na cetinju

Masakr u Crnoj Gori: u masovnoj pucnjavi ubijeno najmanje jedanaest osoba, među žrtvama ima i djece

Piše Dv
12. kolovoza 2022. - 18:21

U pucnjavi koja se dogodila danas na Cetinju više osoba je ubijeno i ozlijeđeno, javljaju crnogorski mediji. Policija je ubila i napadača (34) koji je oko 16 sati otvorio vatru na više osoba, uključujući i policijske službenike, potvrđeno je neslužbeno Pobjedi, a prenosi Jutarnji list.

Prema prvim informacijama Radio Televizije Crne Gore (RTCG), 34-godišnji muškarac usmrtio je najmanje jedanaest osoba nakon čega ga je policija ubila u pucnjavi. Navodno je pucao i na djecu.

Dva ambulantna vozila s ozlijeđenima u pucnjavi su upućena u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. Među ozlijeđenima je i jedan policajac.

Napadač je, prema još uvijek neslužbenim informacijama, nakon svađe iz vatrenog oružja pucao u više osoba u naselju Medovina.

Taj dio grada je blokiran, pojačana je nazočnost policije, a okupio se i veliki broj građana Cetinja. Od očevica sa lica mjesta saznaje se da je napadač išao kroz naselje i nasumično pucao na građane koji su se tu zatekli, javlja RTCG.

Napadač sa Cetinja je, prema informacijama Pobjede, ubijen prilikom bijega ka Orlovom kršu. Policija ga je pokušala svladati, on se odbijao predati i pucao u službenike policije.

Navodno nema kriminalnu prošlost.

03. svibanj 2024 21:35