StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetČesto ljetuje u Dubrovniku

Manuele, vrime je! Velikan snimljen u dresu Hajduka, navijači u transu: ‘Tko kaže da nema pojačanja …‘

Piše dv
10. srpnja 2022. - 23:32

Mnogi navijači Hajduka ove nedjelje pomislili su da se radi o predstavljanju njihova novog pojačanja. No, Manuel Neuer neće stati na gol momčadi s Poljuda. Barem ne još. Istina je da se nogometaš minhenskog Bayerna i jedan od najboljih vratara današnjice slikao u Hajdukovom dresu, i to na hrvatskoj obali, prenose Sportske novosti.

Prije nekoliko je dana čuvar mreže minhenskog Bayerna krenuo s društvom na odmor u našu zemlju. Objavio je tada i prigodine fotografije s natpisima: "Predsezona po mom guštu! Dobro društvo i vožnja biciklom do Hrvatske! Idemo!"

I krenuo je, a instagram-profil jednog dubrovačkog kafića danas ga je "škljocnuo" i postavio sada već viralnu fotografiju.

Naravno, u Hajdukovu navijačkom puku odmah je krenula i sintagma "vrime je", koja od glasina o dolasku Ivana Perišića u Hajduk u sebi sadrži poziv navijača da se pojedini igrač priključi klubu.

- Tko kaže da nema pojačanja - napisan je jedan od brojnih komentara na Facebook stranici Nogometnih ikona...

- Ne damo ga mi za našeg Kalu... - kaže drugi, aludirajući na fantastičnu predstavu Lovre Kalinića u Superkupu.

Neuer i ove godine ljetuje na našoj obali koju već jako dugo uspješno promovira. Upoznat je s dosta hrvatskih običaja, kartao je belot, pjevao klapske pjesme, uživao u vinu i ribi... Ljetovanja u Hvaru i Dubrovniku, a sad i u Brelima čine se jako zanimljivima...

01. listopad 2023 08:05