StoryEditor
Hrvatska i svijetNAJMLAĐI PREKRŠITELJ

Mališan (8) roditeljima ukrao Golf i jurio autocestom 140 km/h 

21. kolovoza 2019. - 23:12
Policija iz njemačkog grada Dortmunda objavila je kako je 8-godišnji dječak roditeljima bez znanja uzeo automobil i otišao na vožnju Autobahnom gdje je vozio 140 km/h, javlja BBC, a prenosi Jutarnji list.

Policija je na teren izašla na telefonski poziv dječakove majke iz gradića Soesta, pola sata iza ponoći u srijedu s informacijom kako je njezin 8-godišnjak od kuće otišao u obiteljskom automobilu. Sat vremena nakon toga javila je i kako ga je pronašla na autocesti A44 kako sjedi u automobilu s upaljena sva četiri pokazivača smjera i postavljenim signalnim trokutom iza automobila.
 
Razlog: nakon višesatnog jurcanja autocestom mališan se počeo osjećati nesigurno pa je stao. Kada su stigli i policajci rekao im je kako se “samo poželio malo provozati u obiteljskom VW Golfu Automaticu" te je briznuo u plač. Mališan je već imao priliku naučiti voziti automobil u kontroliranim uvjetima na privatnom posjedu, a redovito vozi i karting utrke.

U noćnoj potrazi za mališanom u Golfu policija javlja kako nije bilo nikakve materijalne šteti niti je itko ozlijeđen, prenosi Jutarnji list.
loading...

Izdvojeno

11. srpanj 2020 19:40