StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNevjerojatno

Koliko ukradene robe stane ispod jedne haljine? U Lidlu u čudu gledali gospođu kako vadi i vadi: ‘Protresite, poskočite...‘

Piše dv
27. travnja 2023. - 08:58

Ova gospođa je već desetak dana prava "zvijezda" na TikToku. Njezin susret s osiguranjem Lidla skupio je oko 29 milijuna pregleda, a prenesen je i na ostale platforme poput Twittera i YouTubea, prenosi Slobodna Dalmacija.

Video je, prenosi Net.hr, zabilježen negdje u Velikoj Britaniji, navodno u Essexu, a korisnicima društvenih mreža je otkrio koliko ukradene robe stane ispod jedne haljine.

"Nevjerojatno. Samo nastavite vaditi. Protresite haljinu. Poskočite. Ovo je sramotno", govorio je djelatnik Lidla ženi uhvaćenoj u lopovluku, a koju je, tako se barem čini iz snimke, naposljetku ipak pustio da ode bez da je o incidentu obaviještena policija.

"I nemojte se vraćati. Sada vas imamo na videu i fotografiji", poručio joj je na rastanku.

Video je skupio oko 50 tisuća reakcija i komentara, a većina je zapazila golemu količinu otuđenog sredstva za odstranjivanje mrlja.

"Koliko je sakrila Vanisha, bio sam uvjeren da je negdje ispod haljine pospremila i perilicu", kazao je netko u duhovitoj noti.

Pogledajte, i uvjerite se sami.

29. veljača 2024 15:59