StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSan postao java

Kiara je dobila priliku za život: sedmogodišnjakinja s obitelji otputovala na liječenje u SAD!

Piše PSD
20. prosinca 2021. - 08:03

Zahvaljujući velikoj humanitarnoj akciji, sedmogodišnja Kiara Goršić iz Šibenika, koja vodi bitku s rijetkim tumorom, dobila je priliku za život.

Kiara je s obitelji otputovala za Sjedinjene Američke Države na eksperimentalno liječenje nakon što su golem novac potreban za to prikupili ljudi velikoga srca diljem Hrvatske, ali i šire...

Pozitivan odgovor za Kiarino liječenje dugo su sanjali i napokon dosanjali!

- Predstavlja nam to neizmjernu sreću. Sreću zbog uspjeha i, kako je naš doktor rekao, sreću zbog Kiarinog ponovnog rođenja, kaže Matea Lambaša Goršić, Kiarina majka, piše HRT, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Prema brojnim pokazateljima, eksperimentalna metoda liječenja mogla bi dati pozitivne rezultate. Ohrabruju i riječi američke liječnice.

- Ona nama nije uokvirila Kiarin život u godinu, dvije, tri, nego je ona s nama gledala u budućnosti i što će biti za 10, 15 godina, kaže Kiarina majka.

Božić će obitelj provesti više od 10 tisuća kilometara daleko od doma. No i roditeljima i Kiari najvažnije je da su zajedno.

- Najviše je brine hoće li je Djed Mraz naći u San Franciscu, ili, kako ona kaže, Franciscu. Sad je sretna, uzbuđena, kaže Valentino Goršić, Kiarin otac.

- Vi ste svi skupa omogućili Kiari šansu za njezin život, poručuje Kiarina majka.

16. lipanj 2024 05:52