StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNe izgleda dobro

Kako mu se ovo dogodilo?! ‘Parkirao‘ Passat na stupić ispred shopping centra, fotografija je obišla društvene mreže, rijetkima je jasno...

Piše dv
23. studenog 2022. - 17:51

Vozač VW Passata TDI B4 karavana starije generacije u Leicesteru, Massachusetts (SAD), završio je u nevjerojatno bizarnoj poziciji. Iako vlasti nisu otkrile kako je do toga došlo, može se pretpostaviti da vozač nije vidio stup dok je noću prolazio parkiralištem, piše autoklub, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Fotografije koje je policija podijelila na Facebooku prikazuju Passat ispred glavnog ulaza u Walmart kako stoji na žutom stupu u zoni zabranjenog parkiranja.

Oštećenje na prednjem dijelu VW-a ukazuje na to da je maska ​​s vozačeve strane ono što je prvo udarilo u stup, razbivši jedno od prednjih svjetala i svjetlo za maglu, a također uzrokujući neka vidljiva oštećenja na braniku i haubi.

Također možete primijetiti da žuti stup leži pod blagim kutom. Sila VW-a koji ga je udario gurnula ga je vjerojatno u ovaj položaj. Kako bilo, ovako što se ne viđa svaki dan.

Nejasno je i kako je Passat pomaknut iz ove nesigurne pozicije. Ako nije bio podignut, nego odgurnut ili odvučen sa stupa, mogao je pretrpjeti oštećenje ovjesa kad se vratio natrag na kolnik.

28. svibanj 2023 01:13