StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNe izgleda najbolje

Je li se Putinovo zdravstveno stanje pogoršalo? Procurila još jedna snimka na kojoj se ponaša čudnije no inače, ruski čelnik ne prestaje tresti nogama...

Piše dv
17. svibnja 2022. - 13:58

Videozapis sastanka ruskog predsjednika Vladimira Putina i predsjednika Tadžikistana Emomalija Rahmona u ponedjeljak pokrenuo je nove glasine da je ruski čelnik možda bolestan. Špekulacije o Putinovom zdravstvenom stanju traju otkako je krenula invazija na Ukrajinu. Jedni tvrde kako ruski predsjednik pati od Parkinsonove bolesti, a drugi vjeruju da je obolio od raka zbog čega će uskoro morati na operaciju, donosi Slobodna Dalmacija.

Bilo kako bilo, svako Putinovo pojavljivanje u javnosti liječnici detaljno analiziraju pa tako iznimka nije bila ni najnovija snimka na kojoj se nalazi u društvu Rahmona. 

U videu kojeg su podijelili ruski mediji i koji je preuzela ukrajinska novinska agencija Daily Ukrainian News, Putin neprestano vrpolji nogama dok razgovara sa svojim tadžikistanskim kolegom, a takvo ponašanje se čini u suprotnosti s njegovim normalnim ponašanjem.

Neobično ponašanje vjerojatno je primijetio i Rahmon, koji u jednom trenutku gleda dolje u Putina kako izvrće noge dok govori o sigurnosti Tadžikistana.

Glasine da bi Putin mogao biti teško bolestan kruže posljednje dvije godine, ali su se pojačale u posljednjih nekoliko tjedana, pogotovo sa snimkom od 18. veljače na kojem se vidi kako se ruka ruskog predsjednika nekontrolirano trese dok dočekuje bjeloruskog čelnika Aleksandra Lukašenka u Moskvi.

Nakon toga, uslijedilo je još nekoliko primjera kada je ruski predsjednik izgledao bolesno, ali iz Kremlje ovakve navode demantiraju ili ignoriraju. 

25. travanj 2024 11:21