StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetUŽASNI BOLOVI

Jasmin Stavros u najvećoj životnoj borbi: ‘Potvrdilo se ono najgore. Imam karcinom kostiju, krećem na zračenje‘

Piše Klara Rožman/JL
22. ožujka 2023. - 12:38

Na žalost, popularni pjevač Jasmin Stavros nije dobro, ima karcinom kostiju i kreće na zračenje. 

‘Sve me boli. Nisam dobro‘ - kaže Jasmin Stavros. Kralj zabave već se nekoliko dana nalazi na bolničkom odjelu zagrebačkog KBC-a Sestre milosrdnice, piše Jutarnji list.

Njegove zdravstvene tegobe počele su prije par tjedna puknućem čira u želucu, što je, neslužbeno doznajemo, uspješno sanirano u bolnici u Karlovcu. Glazbenik je potom otpušten iz te bolnice, ali njegove tegobe nisu prestale.

Kako bolovi i opća iscrpljenost nisu jenjavali, Stavros je kolima Hitne pomoći, kažu njegovi prijatelji, prošlog tjedna prebačen u zagrebačku bolnicu, gdje su liječnici odmah krenuli s pretragama.

- Na svim sam mogućim pretragama. Umoran sam, bole me ruke, noge, ramena - kazao je u subotu Stavros, s kojim se redakcija Jutarnjeg čula i u ponedjeljak, dva dana kasnije, kada im je rekao koju dijagnozu ima.

- Nažalost, potvrdilo se ono najgore. Imam karcinom kostiju, krećem na zračenje. Vjerujem doktorima, znam da oni rade samo najbolje za mene, a molim se Bogu da ovi strašni bolovi prestanu.

Ni sam ne znam koliko lijekova za bolove pijem, neki pomažu, neki ne, a imam dojam da je bol stalno prisutna. Ne mogu spavati koliko me bole leđa, a uz bolove istodobno sam svjestan da je počela moja najteža i najveća životna borba - tihim glasom rekao je Stavros.

25. travanj 2024 00:26