StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPRVI OTKAZ KRUZERA|

JADROAGENT Službenu potvrdu otkazivanja uplovljavanja Coste Luminosa još nemamo

Piše kf
9. ožujka 2020. - 10:28
Zbog koronavirusa i kritične situacije u susjednoj Italiji u kojoj je virus uhvatio velike razmjere zbog čega je 16 milijuna ljudi u karanteni, došlo je do prvog otkaza uplovljavanja kruzera i u Dubrovnik. Riječ je o kruzeru Costa Luminosa kompanije Costa Cruise, koji je 24. ožujka trebao uploviti u Luku Dubrovnik. Tako se navodi na stranici www.cruisehive.com te među ostalim stoji kako su putnici tog broda već obaviješteni da je skraćeno putovanje koje je započeto na Floridi, te brod neće uploviti u Savonu, Napulj i Dubrovnik kako je bilo planirano. Brod tako završava turu 20. ožujka u Marseillesu, te nećeići, kako je bilo u planu, 21. ožujka u Savonu, dan poslije u Napulj te 24. ožujka u dubrovačku luku.

U Lučkoj upravi Dubrovnik još uvijek nemaju službenu potvrdu otkazivanja uplovljavanja, a s time nisu upoznati ni u putničkoj agenciji Jadroagent.
- Nemamo službeni otkaz pa smo ih pitali zašto nas nisu obavijestili ako je odluka donijeta 5. ožujka, a mi smo to samo pročitali s nekog linka. Službeno mi još nemamo ništa i mi još uvijek radimo kao da će oni doći brod stići – kažu u Jadroagentu.
Kruzer Costa Luminosa, prema programu uplovljavanja, trebao je uploviti u dubrovačku luku i 27. ožujka.
26. travanj 2024 15:48