StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetLOŠ HOROSKOP

Izgubio izbore, dograbila ga inspekcija: Milo Đukanović mora porušiti nelegalno izgrađene objekte u Kočanima. Ako se ogluši, srušit će ih država kojom još vlada

Piše DV
5. travnja 2023. - 14:51

Odlazeći predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović u roku od 20 dana morat će srušiti ilegalno podignute objekte u Kočanima, naredila je crnogorska Urbanističko-građevinska inspekcija. Ogluši li se Đukanović na naredbu, država će se pobrinuti za uklanjanje divlje gradnje o njegovu trošku, pišu crnogorske vijesti.me.

Đukanović je u nedjelju 2. travnja nakon 30 godina provedenih u državnom vrhu, izgubio u drugom krugu predsjedničkih izbora od kandidata Pokreta Evropa sad (PES) Jakova Milatovića.

Samo tri dana nakon poraza, još aktualnom čelniku države ‘čestitku‘ je poslala inspekcija, utvrdivši kako su njegovi objekti podignuti u suprotnosti s važećim Prostorno-urbanističkim planom opštine Nikšić.

Milo Đukanović do 21. svibnja ostaje na mjestu šefa države koja će mu prije primopredaje vlasti ‘potaracati‘ objekte. ostaje do 21. svibnja.

03. svibanj 2024 12:40