StoryEditor
Hrvatska i svijetsat ekologije i bontona

Iz BMW-a pokušao baciti smeće u Neretvu, drugi vozač sve mu je ugurao natrag u auto: ‘Održana mu je lekcija iz biologije prilagođenim vokabularom, na nivou njegove inteligencije i kulture‘

Piše dv
14. lipnja 2022. - 21:19

Mnogo je onih koji se neodgovorno ponašaju prema okolišu, a jedan takav primjer zabilježen je u Jablanici u sjevernoj Hercegovini. Međutim, u ovom slučaju je uslijedila brza i učinkovita lekcija iz ekologije i bontona, javlja Klix.ba, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Na Facebooku je objavljena snimka na kojoj se vidi kako muškarac vraća papirnatu vrećicu sa smećem neodgovornom vozaču BMW-a koji ju je pokušao baciti u Neretvu kod tunela Crnaja.

Kesa je ipak pala na asfalt, a muškarac koji je to uočio, odlučio ju je vratiti vlasniku. S obzirom na gužvu, BMW se sporo kretao pa je muškarac uspio uzeti vrećicu i ubaciti je kroz prozor automobila iz kojeg je bačena.

U opisu videa se navodi da je neodgovornom vozaču "održan sat iz ekologije prilagođenim vokabularom na nivou njegove inteligencije i kulture, a sve kako bi tu lekciju usvojio".

15. kolovoz 2022 06:31