StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSNIMILI SU I VIDEO

Hrvatski vojnici uputili podršku reprezentaciji: ‘Vatreni, večeras su svi pripadnici Hrvatske vojske uz vas!‘

Piše dv
13. prosinca 2022. - 15:40
Pripadnici Hrvatske vojske, ministar Banožić i načelnik Glavnog stožera Robert Hranj poslali su poruku podrške VatrenimaOružane Snage RH

Pripadnici Hrvatske vojske u domovini i u misijama i operacijama diljem svijeta, ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj poslali su poruku podrške Vatrenima uoči večerašnje utakmice reprezentacija Hrvatske i Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Kako navode na stranicama Ministarstva obrane, pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske, Hrvatske kopnene vojske, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Hrvatske ratne mornarice, pripadnici Hrvatske vojske koji se nalaze u misijama i operacijama na Kosovu, Poljskoj, Mađarskoj i Iraku te vrhunska sportašica i ugovorna pričuvnica Hrvatske vojske Lena Stojković nogometašima su poželjeli još jednu pobjedu.

Ministar obrane Mario Banožić čestitao je Vatrenima na svim dosadašnjim pobjedama rekavši kako su velika inspiracija za Hrvatsku vojsku i Ministarstvo obrane. „S razlogom vas zovu ministrima obrane. Nastavite tako dalje, čekamo vas u Hrvatskoj“, poručio je ministar.

„Vatreni, večeras su svi pripadnici Hrvatske vojske uz vas. Vjerujemo u vas i da ćete večeras pobijediti“, rekao je načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

25. travanj 2024 00:26