StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKakav preokret!

Hrvatska voditeljica nekad je radila na RTL-u i ljubila brata predsjednika Milanovića, danas na Dodikovoj televiziji najavljuje derbi Partizana i Crvene zvezde i druge sportske vijesti iz Srbije

Piše Mozaik SD
31. kolovoza 2022. - 20:28

Kakav preokret! Sportskim žargonom rečeno tako bi se mogao opisati zaokret u karijeri TV voditeljice Ane Strizić.

Ova rođena Riječanka u listopadu prošle godine napustila je tadašnju matičnu televizijsku kuću RTL gdje je provela punih 12 godina i radila u sportskom dijelu programa.

Odlučila je prijeći na Unu TV, u javnosti poznatu i kao ‘Dodikova televizija‘, jer je u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika.

image

Ana Strizić

Screenshot Una TV

- I dalje ću biti voditeljica i reporterka, ali će se to emitirati u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini tako da ćemo više raditi regionalni sport. Radit ćemo zanimljive sportske priče i sve događaje ćemo pokrivati. U principu slično kao na RTL-u, ali na nekakvoj većoj razini, u smislu većeg tržišta - rekla je Ana za Story, koja ujedno i uređuje sportski dio, a radi iz redakcije u Zagrebu.

Iako je u Hrvatskoj dosta sportskih zbivanja, primijetili smo kako je u večerašnjem pregledu vijesti iz svijeta sporta, Ana gledatelje izvještavala isključivo o srpskim sportašima i događajima u Srbiji. Tako je najavila derbi između Partizana i Crvene zvezde, kao i vaterpolo utakmicu između Srbije i Mađarske.

image

Ana Strizić

Screenshot Una TV

Ima li ovo veze s time što se Una TV ne može emitirati u Hrvatskoj zbog čega je većina radnika iz zagrebačkog dopisništva nedavno dobila otkaz ili je riječ tek o slučajnosti - ne znamo.

Ana je inače bila dvije godine u vezi s Krešimirom Milanovićem, pokojnim bratom predsjednika Zorana Milanovića, koji je preminuo 2019. godine u 47. godini nakon teške bolesti.

24. travanj 2024 18:45