StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetZagrijavaju se glasnice

Hajdukovci okupirali centar Ženeve, Švicarci u čudu, bivša Miss Hrvatske izazvala je pravu pomutnju

Piše Ivan Renić/SD
24. travnja 2023. - 14:43

Ako su navijači prije utakmice polufinala radili zagrijavanje, onda je ovo prije finala – predzagrijavanje! Hajdukovci su okupirali centar Ženeve od jutarnjih sati. Toči se pivo, zagrijavaju se glasnice. Skupili su se hajdukovci uz obalu Ženevskog jezera. Nešto je to dalje od stadiona, ali vremena još ima napretek, piše Slobodna Dalmacija.

- Vozio sam cijelu noć da ti kažem da te volim – glavna je pjesma koja se orila. Začuđeno su gledali Švicarci. Nisu valjda ni bili svjesni što se događa, da se u njihovom gradu igra finale Lige prvaka. Udružili su grla Bračani, Makarani i Splićani. Svi s jednim ciljem, kako bi pomogli Hajduku.

Umorni su Bračani, kažu kako su bili na utakmici Lyona i Marseillea. Žale se, međutim, na cijenu ulaznica, ali ipak su platili.

- Htjeli smo pozdraviti našeg Igora Tudora. Ma, nije nam žao ni para, tih 70 eura, ni kilometara. A koja će tek danas ludnica biti – jedva su to uspjeli prozboriti kad se nastavila pjesma.

- Ajmo Bijeli, ale – „skakalo” je s jedne strane trga na drugu.

Pravu pomutnju izazvala je splitska fitness trenerica i majka vratara juniora Renata Lovrinčević Buljan. Fotografirala se bivša Miss Hrvatske s navijačima, veselo pozirala i za naš objektiv. Dobacila nam je i prognozu za večeras.

- Borna mi se javio, bit će prvaci!

Sunčan dan je u Ženevi. Pokazalo se sunce! Konačno, pet dana ga ovdje nismo ugledali. I baš na dan finala osvanuo je prekrasan dan.

26. travanj 2024 12:14