StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetStrava u Singapuru

Godinama drogirali vlastite supruge pa gledali kako ih drugi siluju: zločin su snimali, pa dijelili eksplicitne fotografije. Jedna od žrtava sve je otkrila

Piše dv
4. studenog 2022. - 09:11

Četiri prijatelja drogirala su svoje žene, gledala jedan drugog kako siluju njihove partnerice, a zatim su si čestitali na "dobroj predstavi". Stravičan slučaj dogodio se u Singapuru, prenosi Slobodna Dalmacija.

Jednu od žena muškarci su više puta silovali u razdoblju od sedam godina. Događalo se to dok je bila u nesvijesti. Drogirao ju je i stavio joj povez na oči njezin suprug. O tome se doznalo kad je žena pronašla svoje gole slike u chatu na telefonu svojeg supruga, piše Channel News Asia.

Četvorica muškaraca izjasnila su se krivima za urotu za silovanje. Glavni sudionik povezan s ovim slučajem peti je muškarac, koji je u braku od 2008. godine sa suprugom s kojom ima četvero djece, prenosi Dnevnik.hr.

Četvorica muškaraca upoznala se preko interneta 2010., na forumu posvećenom fantazijama o dijeljenju žena. Razgovarali su o tome, razmjenjivali detalje svojih seksualnih života i dijelili eksplicitne snimke i fotografije.

Upotrijebili su sedative na svojim suprugama da bi gledali druge muškarce dok ih siluju. Davali su im lijek od kojih su žene ostale bez svijesti.

Čestitali jedan drugome na dobroj predstavi

Tužitelji navode da bi muškarci nakon gledanja snimki ponekad čestitali jedan drugome što su priredili "lijepu predstavu". Podijelili bi fotografije silovanja i nastavili se prisjećati onoga što su napravili, navodi se u izvješću tužitelja.

Supruga 44-godišnjaka otkrila je zločin koji su radili u siječnju 2020. godine. On je spavao kad je njegova supruga pronašla video u njegovu mobitelu, a zatim i zapise razgovora s 41-godišnjakom.

Poruke su sadržavale njezine eksplicitne fotografije, a starije poruke pokazivale su da su muškarci mijenjali supruge tijekom seksa.

Tražila je od supruga da obriše sve snimke i fotografije, a potom su posjetili 41-godišnjaka i njegovu suprugu. Obojica su suprugama priznali što su napravili. Supruga 41-godišnjaka sve je prijavila policiji.

Policija je tijekom istrage došla do svih materijala koje su dvojica muškaraca razmijenila.

Kako se klupko počelo odmotavati, istraga se proširila i na 52-godišnjaka koji sa suprugom ima troje djece. Njihovim planovima i silovanjima se pridružio 2011. godine.

Četvrti muškarac, 37-godišnjak, bio je dostavljač hrane i silovao je suprugu 41-godišnjaka tijekom 2017. i 2018. godine. Za četvoricu muškaraca tužitelji su zatražili zatvorsku kaznu u rasponu od 19 do 23 godine, prenosi Dnevnik.hr.

16. travanj 2024 00:10