StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPREGLEDAJTE ŠPAGE, TAKUJIN...

Dobivenih šest milijuna kuna na lutriji srećković novac još nije podigao: ‘Polako mu istječe vrijeme, nadam se da je netko domaći dobio‘

Piše dv
1. kolovoza 2022. - 10:36

Sretnik koji je u Hrvatskoj na Euro jackpotu osvojio više od 6 milijuna kuna još ih nije podigao! Svoj je listić uplatio na otoku Rabu i pogodio kombinaciju od šest brojeva. Rok za podizanje dobitka curi, na otoku je top tema.

"14, 26, 29, 46, 50,11" - to je dobitna kombinacija! Onaj tko ju je pogodio bogatiji je za više od šest milijuna kuna!

"Srećković je velik to je bez daljnjega, to se pogađa jedanput u životu!", kaže Tomislav Sertić iz Zagreba.

Srećković je u petak na eurojackpotu osvojio 6 milijuna 348 tisuća 992 kune i 49 lipa.

Dobitnik je odigrao samo jednu kombinaciju, uplatio 15 kuna i pogodio 6 od 7 izvučenih brojeva! Za pultom je radila Ana koja, kaže nam, već tri dana samo vrti film tko je bio kod nje u petak nešto iza podneva, prenosi Slobodna Dalmacija. 

"Pa to je veliko uzbuđenje, veliko uzbuđenje i nadam se da je ako je dobitnik, da je dobitnik sa Raba", rekla je Ana Vidas, djelatnica Hrvatske lutrije.

Rok za podizanje dobitka je 60 dana. A tko će doći po novac na Rabu je pitanje svih pitanja!

"Vjerojatno onaj tko je dobio će čuvat svoju informaciju, a meni je svejedno tko je dobio jer ja nisam", kaže Alen Reich s Raba.

Moguće je da je netko od turista kojima Rab vrvi, iako ih u odnosu na domaće baš na ovom mjestu uplaćuje jako malo. Omjer je 90 naspram 10 posto za lokalce.

Dok Rab čeka vijest o svom milijunašu, mnogi su poželjeli istu ulogu, a Rab i inače zovu otokom sreće, a 7 brojeva lako je smisliti, piše RTL.

03. svibanj 2024 21:50