StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNOVI HOROR U SRBIJI

Dječak (13) sjekirom napao prijatelja (17) i njegovu majku: Zazivao je upomoć, a onda se srušio

Piše L.G. /JL
14. svibnja 2023. - 19:06

Srbija je opet u šoku nakon što je u selu Radojevo nadomak Zrenjanina došlo do napada u kojem je trinaestogodišnji dječak A.L. teško sjekirom napao svoje sumještane, 17-godišnjeg mladića M. S. i njegovu majku V.

Kako javlja Blic, sedamnaestogodišnjak je uspio pobjeći od napadača te je zapomagao u pomoć, a pronađen je na ulici s više ubodnih rana na području trbuha. Njegova majka pronađena je u kući s ozljedama glave. Oboje su sa po život opasnim ozljedama prevezeni u bolnicu u Zrenjaninu.

Kako neslužbeno saznaje "Blic", ocu maloletnog dječaka, K. L. -u, (31) je određeno zadržavanje zbog zapuštanja i zlostavljanja maloljetnog djeteta.

Kaznena prijava u redovnom postupku će biti podnijeta i protiv N. T. (32), majke maloljetnog dječaka, i to zbog istog djela, prenosi Jutarnji list.

Kako kaže mještanka koja poznaje V. S. i njenog sina M. S., sedamnaestogodišnjem dječaku je hitno odstranjena slezena, a oštećena su mu i jetra i pluća.

- Njegova majka je na neurokirurgiji u Novom Sadu jer će zbog udaraca morati na još jednu operaciju. Majka je nedavno bila operirana od raka, a još su joj pronašli i cistu na bratu. Njen sin se školuje za konobara u Zrenjaniu te se vjerojatno družio s dječakom koji ih je napao - ispričala je mještanka sela za Blic.

- Našli su ga susjedi koji su jako dobri s njim. Oni su tada sjedilii u dvorištu kada su čuli da netko viče na ulici. Kada su izašli, našli su njega - kaže mještanka.

05. ožujak 2024 05:20