StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTRAGEDIJA U MAKEDONIJI

Čudne okolnosti smrti hrvatskog rukometaša: u klubu tvrde da je umro od batina, u bolnici od srčanog zastoja. Evo što kaže skopska liječnica za ‘Slobodnu‘, navodi jednu veliku nepoznanicu

Piše dv
8. travnja 2022. - 16:48

Hrvatski rukometš Denis Tot preminuo je u skopskoj bolnici. 

Večernji list je ranije došao do informacija da je hrvatski rukometaš Denis Tot (27) u komi nakon zadobivanih ozljeda u noćnom klubu Privilege i nalazi se u skopskoj bolnici, gdje su mu već stigli roditelji, donosi Slobodna Dalmacija.

Njegov brat Boris, rukometni vratar koji igra u Nizozemskoj, potvrdio je strašan događaj za VL, ali osim da mu je brat pretučen i da je u bolnici, ništa ne zna. U šoku je i čeka da mu roditelji jave više detalja. Teško će se i doznati detalji ako je vjerovati neslužbenim informacijama kojima baratamo.

image

F B

Rođeni Đakovčanin igra za skopski Butel, a zastrašujući čin zbio se u noći sa srijede na četvrtak. Policija još uvijek nema informacije koje bi podijelila s javnosti, a iz njegova su kluba potvrdili da je u teškom stanju te da je u bolnicu zaprimljen u ranim jutarnjim satima.

– Ima brojne frakture i teške ozljede, nastale nakon udaranja tupim predmetima, šakama i nogama po cijelom tijelu – kazali su iz Butela.

Dio makedonskih medija tvrdi da nije preminuo od ozljeda, dok neki navode da su dobili potvrdu da je umro od batina?! Što je istina?

Došli smo i do liječnice iz Skopja koja radi u bolnici u koju je zaprimljen nesretni mladić.

- Došao je u besvjesnom stanju, utvrđen je zastoj srca. Dugo smo ga oživljavali, dobio je svu potrebnu terapiju i povratili smo mu srčani ritam. Međutim, srčani arest se ponovio i nismo ga uspjeli spasiti. Nema govora da je preminuo od ozljeda. Napravili smo sve moguće pretrage, razlog smrti je ponovljeni srčani zastoj - rekla nam je kratko liječnica, uz napomenu kako se ne zna točan uzrok srčanog aresta. 

Liječnica nije pristala da joj objavimo identitet. 

Tijekom današnjeg jutra iz Makedonije su stizale vijesti kako je Tot (27) brutalno pretučen. 

- Rukometaš superligaša Butela bori se za život  i u teškom je stanju nakon što je rano ujutro s teškim tjelesnim ozljedama dovezen u bolnicu. Prema informacijama 24rakometa, riječ je o DT-u. (27) koji igra u skopskom klubu, a koji je rano ujutro primljen u bolnicu.  Iz kluba potvrđuju da je njihov rukometaš u bolnici, te da je stanje ozbiljno, ali nemaju informacija što se točno dogodilo. Bolnički izvori za 24rakomet potvrđuju da je rukometaš primljen s brojnim ozljedama i nekoliko prijeloma, koji su najvjerojatnije nastali tijekom tučnjave ili udaraca tvrdim predmetima, te je u teškom zdravstvenom stanju i bori se za život - naveo je portal 24rakomet

Iako je kasnije objavljeno da je rukometaš umro od zastoja srca, makedonski portal i dalje ostaje kod svojih izvora, jer vijest nije povukao. 

Što se točno dogodilo trebala bi pokazati istraga. 

Vijest s makedonskog portala u kojoj stoji da je brutalno pretučen: 

image

Vijest s makedonskog portala u kojoj stoji da je naš rukometaš brutalno pretučen

Screenshot
03. svibanj 2024 15:36