StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSPORNE VJETROELEKTRANE |

ĆORIĆ I BAČIĆ O DANAŠNJIM UHIĆENJIMA - Kriminal nema stranačke boje, zalažemo se za nultu stopu tolerancije prema takvim radnjama

Piše Ante Šunjić
29. svibnja 2020. - 17:44
Nakon potpisivanja 158 milijuna kuna vrijednih ugovora vezanih za vodoopskrbu i sustav javne odvodnje, novinare je zanimalo što o današnjim uhićenja vezanim uz  poslove oko vjetroelektrana misle ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić i saborski zastupnik Branko Bačić, te hoće li uhićenja imati utjecaja na ishod skorih parlamentarnih izbora.

Bačić je istaknuo da o uhićenjima zna iz medija, te da HDZ i Vlada RH podupiru rad pravosudnih tijela u Hrvatskoj, kao što su Državno odvjetništvo i policija. Istaknuo je kako se zalaže za nultu stopu tolerancije prema kriminalnim radnjama i izrazio uvjerenje da će građani prepoznati njihovo zalaganje za zakonitost postupaka i podržavanje rada pravosudnih tijela.

Ministar Ćorić je, također, rekao da se o novonastaloj situaciji upoznaje iz medija, te da se može iščitati kao je riječ o djelima vezanim uz vjetroparkove. Smatra da kriminal nema stranačke boje. „Neka pravosudna tijela rade svoj posao“, poručio je.
25. travanj 2024 05:52