StoryEditor
Hrvatska i svijetNOVA FAZA KORONE |

BOŽINOVIĆ NAJAVIO NOVE RESTRIKTIVNE MJERE - U Dalmaciju stiže tim stručnjaka!

Piše Jutarnji list
22. lipnja 2020. - 08:28
Zagreb, 210620. Nehajska 7. Konferencija za medije Nacionalnog stozera civilne zastite vezana za COVID 19. Na fotografiji: Davor Bozinovic.CROPIX
Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović najavio je sinoć da će se u Zadru formirati tim od desetak stručnjaka koji će nastojati identificirati sve kontakte bugarskog tenisača Grigora Dimitrova za njegova boravka u Zadru, donosi Jutarnji list.

Sudionici turnira, strani državljani koji su s Dimitrovim imali kontakte zbog kojih će morati u dvotjednu izolaciju slobodno mogu otići iz Hrvatske, a o broju i razmjeru, kaže Božinović, ne bi spekulirao.

Najavljuje da će Nacionalni stožer civilne zaštite u ponedjeljak i za Zadarsku županiju pooštriti mjere i zabraniti posjete bolnicama i socijalnim ustanovama, kao što su to u nedjelju odlučili za tri županije u kojima se pokazao veći broj novooboljelih.

Na pitanje nije li ovaj slučaj znak da smo ubrzali s javnim događajima i da još nije vrijeme za veća okupljanja Božinović napominje kako virus nije došao iz publike nego od igrača i dodaje:
- To je sad ta nova faza u kojoj se moramo naučiti živjeti i učiti iz dana u dan.

On sam nije bio na turniru, donosi Jutarnji list.
loading...

Izdvojeno

15. siječanj 2021 22:07