StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetUPUCAN NA CESTI

Bosanac brutalno ubijen ispred trgovačkog centra: nesretnom događaju svjedočilo dvoje djece u njegovom automobilu, policija brzo pronašla sumnjivca

Piše PSD
1. studenog 2022. - 07:12

U subotu je  oko 15.30 sati u Sjedinjenim Američkim Državama ubijen Džemal Čardaković, 45-godišnji muškarac iz Bosne, piše CBS.

Džemal je upucan u blizini trgovačkog centra u Manchesteru,New Hamphshireu, a za njegovu smrt se tereti 22-godišnji stanovnik ovoga grada, Tyrese Harris.

Glavni tužitelj New Hampshirea John Formella rekao je da su svjedoci dojavili policiji da je netko upucan na cesti. Policajci su 45-godišnjeg Džemala Čardakovića proglasili mrtvim na mjestu zločina, piše CBS.

https://youtu.be/BkJ3fUKAheU

Harris je uhićen i optužen za dvije točke ubojstva drugog stupnja, a tužitelji su rekli da je mladić svjesno prouzročio Čardakovićevu smrt pucajući u njega. Dodali su i da je nakon ubojstva demonstrirao krajnju ravnodušnost prema vrijednosti ljudskog života.

Do pucnjave je došlo u trenutku kada je Harris, koji je vožnjom u svom terencu ometao promet, stao na semaforu ispred Čardakovićevog kamiona. Čardaković je izašao iz vozila kako bi razgovarao s Harrisom, a on ga je u tom trenutku upucao. Čitavom događaju svjedočilo je dvoje djece koji su se nalazili u Čardakovićevom automobilu. 

Očekuje se da će Harris biti izveden pred Vrhovni sud okruga Hillsborough u Manchesteru, a datum suđenja još nije određen.

19. travanj 2024 17:31