StoryEditorOCM

Bolnica javila obitelji da je muškarac umro od koronavirusa, nakon dvije godine ovaj se pojavio kući! Nevjerojatno je što mu se dogodilo

Piše dv
18. travnja 2023. - 14:04

Čovjek koji je "preminuo" od korone u bolnici u Gudžaratu vratio se kući nakon dvije godine. Obitelj je tada saznala da je živ, prenosi Slobodna Dalmacija.

Jedan 30-godišnji muškarac iz Madhya Pradesha u Indiji vratio se kući iz Ahmedabada u Gudžaratu nakon dvije godine. U drugom valu od koronavirusa Kamlesh Patidar proglašen je mrtvim u okrugu Dhar u Madhya Pradeshu. Nakon navodne smrti njegovo tijelo nije predano njegovoj obitelji, donosi Dnevnik.hr.

U međuvremenu, Kamlesh je šokirao članove obitelji kada je nakon dvije godine pokucao na vrata i vratio se kući. Ono što je Kamlesh rekao obitelji dodatno ih je šokiralo.

Muškarac je nakon povratka ispričao članovima obitelji da je tijekom tog razdoblja bio u zatočeništvu bande u Ahmedabadu te da su mu svaki drugi dan davali opojna sredstva. 

Cijeli slučaj prijavljen je policiji te su okružne vlasti pokrenule istragu.

Nadležni u policijskoj stanici rekao je da je muškarac koji se 2021. godine zarazio koronom primljen u bolnicu te da su liječnici proglasili njegovu smrt, a što se točno događalo, bit će poznato nakon što muškarac bude ispitan u policiji, donosi Dnevnik.hr.

23. rujan 2023 02:47