StoryEditor
Hrvatska i svijetNEPOZVANI GOST

Bježao policiji pa automobilom uletio u dnevni boravak kuće

Piše Jutarnji list Foto: D. Krstanović/Pozega.eu
10. rujna 2019. - 10:26
Oko pola noći 'nepozvani gost' uletio je automobilom u dnevni boravak obiteljske kuće u Luka putu u Požegi. Kako neslužbeno doznaje Požega.eu, 22-godišnji vozač Opel Astre karavan, zagrebačkih registarskih oznaka, bježao je policiji koja ga je pokušala zaustaviti. Najvjerojatnije je bio pod utjecajem alkohola zbog čega je i bježao od policije, prenosi Jutarnji list.

Doznaju da se kretao, odnosno bježao od policije, Frankopanskom ulicom prema Novoj Gradiški. Prema svemu sudeći zbog nepoznavanja ceste nije se zadržao na glavnoj cesti već je produžio iz Frankopanske prema Ulici Luka put u kojoj se uslijed velike brzine nije uspio zaustaviti te je bez kočenja produžio i uletio u dnevni boravak jedne obiteljske kuće.

- Sat vremena prije ovog događaja sjedio sam u dnevnom boravku i gledao televizor. Otišao sam spavati u spavaću sobu koja mi je odmah pokraj dnevnog boravka. Uhvatio sam prvi san. U snu sam čuo nekakav jak udarac. U tom trenutku nisam znao što se zbiva. Kad sam izišao iz spavaće sobe, imao sam što vidjeti. Nekakav mladić je automobilom uletio u moj dnevni boravak, došao gotovo do pola njega. I sami možete pretpostaviti koja je to brzina vozila bila kada je izbila prozore, zid i slomila radijatore u dnevnom boravku. Da sam bio u dnevnom boravku i sjedio gdje uvijek sjedim, sad s vama ne bih razgovarao. To ne bih preživio – prepričava događaj vlasnik obiteljske kuće u kojoj je u dnevnom boravku završio automobil.

U nevjerici cijeli događaj je promatrala i kći vlasnika kuće koja je u trenutku ulijetanja vozila u njihov dnevni boravak bila na katu iznad.
- Nisam još bila zaspala i čula sam da neki automobil ide velikom brzinom. Mislila sam da će se uspjeti zaustaviti, ali kao što vidite nije. Uletio je u naš dnevni boravak – prepričava kći vlasnika kuće.

Udar vozila u kuću probudio je i okolne susjede koji su došli vidjeti što se to zbilo i što ih je probudilo. Prizor je bio zastrašujući.
Po dovršetku policijskog očevida bit će poznato više detalja o nesvakidašnjem događaju. Unatoč velikoj silini udarca u vozilu se nisu aktivirali zračni jastuci, a 22-godišnjak je ostao neozlijeđen, gotovo bez ogrebotine, piše Požega.eu, a prenosi Jutarnji list.
loading...

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 03:25