StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPOVUKLA MIŠLJENJE O TREBINJSKOM AERODROMU

BiH ministrica Bisera Turković demantirala da je bila na sjednici Vijeća ministara BiH i tvrdi da je bila van zemlje!

Piše :dv
2. travnja 2022. - 14:29

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić oglasio se u vezi sa, kako je rekao, "povlačenjem pozitivnog mišljenja ministrice vanjskih poslova Bisere Turković na memorandum o izgradnji aerodroma Trebinje", donosi Radio Sarajevo

"Ako ne može pomoći ne treba odmagati. Trebala bi pustiti ljude da rade svoj posao. Političari kao što je Turković trebaju nositi teret analiza o odlasku stanovništva", kazao je Ćurić za Glas Srpske.

N1 je kontaktirao ministricu Turković, koja je demantirala da je bila na sjednici Vijeća ministara BiH. Kako tvrdi, bila je van zemlje.

Podsjetimo,  gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković uputio dopis Vijeću Ministara Bosne i Hercegovine i Kabinetu predsjedavajućeg Vijeća Zoranu Tegeltiji, a povodom donošenja Memoranduma između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Srbije kojim se "utvrđuju osnovni pravci buduće suradnje, s ciljem realizacije projekta Izgradnja aerodroma Trebinje", a koji je Vijeća ministara BiH donijelo u srijedu. Naime, trebinjski aerodrom predstavlja opasnost za izvor pitke vode Ombla koji opskrbljuje Dubrovnik, ali  i vodoopskrbu šireg dubrovačkog područja. 

 

25. travanj 2024 22:14