StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOstaje ‘zarobljen‘

Australci odbili Đokovićev zahtjev za premještaj, ostaje u ‘hotelu iz noćne more‘. Njegov brat otkrio je znakovitu poruku koju mu je Novak poslao

Piše PSD
6. siječnja 2022. - 15:38

Australske vlasti odbile su zahtjev Novaka Đokovića da ponedjeljak dočeka u kući koju je iznajmio, umjesto u azilu za imigrante u kojem se trenutno nalazi. Đokovićev zahtjev podržali su srpski predsjednik Vučić i premijerka Brnabić, ali australske vlasti nisu imale milosti, donosi Slobodna Dalmacija.

Đoković je trenutno smješten u trošnom objektu u kojem se nalaze i deseci migranata kojima je odbijen zahtjev za australsku vizu. Oni su tamo godinama, a dolazak brojnih novinara i Đokovićevih fanova iskoristili su da po tko zna koji put ukažu na nehumane uvjete koji tamo vladaju. O svemu više možete pročitati OVDJE.

Saša Ozmo, novinar koji prati tenis, u kontaktu je s Đokovićem i otkriva da su mu u sobi insekti te da mu još nisu vraćene osobne stvari koje su mu oduzete na aerodromu, kao ni novčanik.

Đoković se ranije danas sa svog prozora obratio osobama koje su ga došle podržati ispred hotela.

Novakov brat Đorđe otkrio je javnosti poruku koju mu je Novak poslao, a ona glasi: "Bog vidi sve, moralna etika kao najveći ideali su zvezda vodilja ka uzdizanju duhovnog. Moja je blagodat duhovna, a njihovo je samo materijalno."

05. svibanj 2024 12:20