StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNe može bez zrakoplovstva

Aktivna mirovina bivšeg direktora Zračne luke Dubrovnik: Tonči Peović postao je savjetnik Aerodroma Crne Gore, no neće samo na tom stati

Piše DV
8. siječnja 2023. - 14:11

Bivši direktor Zračne luke Dubrovnik Tonči Peović nakon umirovljenja je preuzeo dužnost savjetnika Aerodroma Crne Gore.

Vijest o novom Peovićevom angažmanu kao ekskluzivnu donosi regionalni avio portal Zamaaero.Navodi kako je činjenica što Peović živi u Dubrovniku vrlo blizu Crnoj Gori velika prednost.

image

U prirodnom okruženju

Privatni Album/Privatni Album

Da postaje savjetnik Aerodroma Crne Gore, Zamaaeru je potvrdio sam Peović. Dodao je kako po odlasku u mirovinu planira sam ili preko posrednika (stranih konzultantskih kuća) biti savjetnik još nekih aerodroma i aviokompanija u regiji i šire.

Tonči Peović je osim dubrovačke bio direktor i Zračne luke Zagreb do njezina odlaska pod koncesiju. Posljednji posao prije umirovljenja bio je je na mjestu direktora Zračne luke Brač.

Kod odlaska u mirovinu je izjavio da planira nastaviti raditi putem privatne tvrtke prvenstveno na poslovima konzultinga.

O svom životu, karijeri i daljnjim planovima Tonči Peović je govorio za Dubrovački potkraj travnja prošle godine, najavivši tada kako se povlači u aktivnu mirovinu.

27. travanj 2024 00:50