StoryEditorOCM
Crna kronikaPrijavljen Splićanin

Žena mu u mobitelu pronašla poruke koje je izmjenjivao s kolegicom, pa je krenula svađa: ‘Vještica, znate li što je napravila mom ćaći?!‘

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
17. travnja 2023. - 15:41

"Nisam se nasilnički ponio prema ženi već sam bio ogorčen što je ona iskoristila trenutak kad sam legao i ostavio mobitel na punjenju. Htjela je zadovoljiti svoju radoznalost sumnjajući u moju vjernost pa je uspjela ući u sadržaj poruka i vidjeti neke eksplicitne poruke između mene i druge ženske osobe. Na mene se derala i probudila nam i djecu, a ja sam joj krenuo iz ruke uzeti mobitel koji je čvrsto držala, piše Jutarnji list.

Ona je čak uspjela doći do broja mobitela te ženske osobe pa se s njom počela dopisivati. Tako da sam se potpuno legitimno pokušao dočepati svoga mobitela koji je supruga čvrsto držala. A od inercije, kad sam joj ga uspio uzeti iz ruke, pala je preko naslonjača kauča. I tad sam joj rekao da je vještica jer mi je ćaći uništila život kad mu je prenijela Covid 19" – rekao je u svoju obranu prekršajnom sucu 41- godišnji Splićanin napominjući opetovano da nipošto nije obiteljski nasilnik.

Ujedno je pritom ukazao i da je supruga njega fizički napala tog lanjskog lipnja iza ponoći pa je ogrebotine od njezinih noktiju na prsištu i na ruci potkrijepio dizanjem majice u sudnici.

U slučaj u koji se umiješala policija a potom i tužiteljstvo na kraju je rezultirala oslobađajućom presudom jer je optuženi negirao krivnju, a njegova supruga je, kao privilegirani svjedok, odbila svjedočiti. Tako da u konačnici jedan prekršajni sud u zemlji, gdje je slučaj završio, nije nedvojbeno mogao dokazati da je optuženi Splićanin počinio nasilje u obitelji nakon što mu je supruga u mobitelu pronašla eksplicitne poruke s kolegicom s posla.

25. travanj 2024 04:16