StoryEditorOCM
Crna kronikaINCIDENT U KAMPU U OREBIĆU

Slovenac se samozadovoljavao pred šestogodišnjom djevojčicom i dobio zasluženu kaznu

Piše Ahmet Kalajdžić
11. prosinca 2023. - 08:43

Zbog počinjenog kaznenog djela protiv spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, odnosno zbog zadovoljenja pohote pred djetetom mlađim od petnaest godina, presudom Općinskog suda u Dubrovniku slovenski je državljanin J.P. (31) iz Domžala oglašen krivim i osuđen na vremensku kaznu od deset mjeseci zatvora. Kazna je preinačena u uvjetnu tako da se neće izvršiti ako u roku od 3 (tri) godine od pravomoćnosti ove presude optuženik ne počini novo kazneno djelo.

image
Duje Klaric/Cropix

To je finale incidenta slovenskog turista sa šestogodišnjom djevojčicom iz Poljske do kojeg je došlo u kampu kod Orebića. Prema obrazloženju presude dubrovačkog Općinskog suda, vidjevši 2. srpnja 2023. oko 12,00 sati djevojčicu kako ulazi u ženski toalet spomenutog kampa, slovenski turist je ušao u taj toalet i otvorio vrata kabine toaleta u kojoj se nalazilo dijete te u cilju zadovoljenja pohote, svjestan da dijete nije navršilo petnaest godina, odnosno da ima znatno manje godina, spustio svoje hlače te uzeo u ruku spolovilo i počeo se samozadovoljavati. Sud je nepobitno utvrdio kako je time, pred djetetom mlađim od petnaest godina činio spolne radnje namijenjene zadovoljavanju vlastite pohote, a udaljio se iz toaleta nakon što je dijete počelo vikati da izađe iz toaleta.

image

Panorama Orebića

Vojko Basic/Cropix

Slovenski je turist, inače po zanimanju kuhar, također bio gost kampa gdje je došao sa sestrom i njezinom mužem. Povike svoje kćerke čula je majka djevojčice i prijavila ga te je turist priveden u Istražni centar dubrovačkog Županijskog suda, gdje mu je sudac istrage odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega ili ponavljanja kaznenog djela. Već smo u srpnju izvijestili kako smo neslužbeno doznali kako je samo malo nedostajalo da se članovi njegove obitelji tijekom davanja iskaza u Istražnom centru s njim  fizički obračunaju zbog onog što je učinio maloj Poljakinji, ali i stresa te bruke koju im je priredio.

02. svibanj 2024 02:14