StoryEditorOCM
Crna kronikadonosimo detalje

Venezuelanka nakon seksa u Gružu optužila šefa restorana za razbojništvo: ‘Htio sam se počastiti za rođendan, a ispao... ‘

Piše Ahmet Kalajdžić
5. siječnja 2024. - 13:30

-Doznao sam za Viber grupu  intimna druženja  te sam se prijavio i uspio ugovoriti termin za pet dana. Adresa na koju sam se trebao javiti nalazila se u jednom iznajmljenom stanu na području Gruža, a nakon što sam pozvonio vrata mi je otvorila zgodna, dugokosa i vitka latino-djevojka preplanule puti. Rekla mi je da joj dam 100 eura i to sam učinio, nakon čega smo imali seksualni odnos. Potom sam otišao i budući sam za par dana imao rođendan, odlučio sam se ponovno počastiti te dogovorio novi termin druženja. No, kad sam došao, ona ista djevojka je digla galamu i prijavila me da sam joj tijekom prvog posjeta ukrao tisuću eura! Glupost! Nisam takva osoba, lopov posebno ne, a da sam novac ukrao, sigurno ne bih ponovno dolazio na ”mjesto zločina”! - riječi  su našeg sugrađanina, inače voditelja jednog dubrovačkog hotelskog restorana, kojeg je Južnoamerikanka, točnije djevojka iz Venezuele, optužila da ju je pokrao o čemu je dubrovačka policija  još prije mjesec i pol dana poslala priopćenje.

image

Korištenje usluga nastarijeg zanata Dubrovčanina je skupo stajalo

Cropix

- Policija pronašla i kazneno prijavila muškarca koji je 33-godišnjakinji otuđio 1.000 eura. Iskoristivši nepažnju oštećene, muškarac je iz ladice stola otuđio tisuću eura, nakon čega je trčeći napustio stan u kojem su se prethodno družili. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, 34-godišnjak se sumnjiči za kazneno djelo razbojničke krađe. Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 15. studenoga, nakon druženja, iskoristio nepažnju 33-godišnjakinje i iz ladice stola otuđio novčani iznos od 1.000 eura. Kada je oštećena to primijetila, potrčala je za njim, ali ju je on odgurnuo i trčeći napustio stan u kojem su se prethodno družili. Uslijed udarca i pada, oštećena je zadobila lakše tjelesne ozljede koje su joj sanirane u dubrovačkoj bolnici - stoji u priopćenju za javnost gdje se također navodi kako je oštećena slučaj prijavila policiji koja je pronašla osumnjičenog te ga, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, predala policijskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske - glasilo je priopćenje policije o tom događaju.

image
/Shutterstock

Međutim, uz pomoć izjave osumnjičenika i navodnog počinitelja, potrudili smo se doznati mnogo više nego što piše u službenom izvješću.Od više osoba koje su manje-više upućene u tijek ovog događaja, neslužbeno smo doznali kako je do svega došlo. Naime, dvije sestre, državljanke Španjolske u ranim tridesetim godinama, zajedno s prijateljicom iz Venezuele, po završetku turističke sezone u Španjolskoj, došle su u Hrvatsku i neko vrijeme pružale intimne ‘usluge‘ na području Zadra.

Nakon nekog vremena doznale su da je Dubrovnik veće i poznatije turističko središte te su se uputile na krajnji jug.  Izjavile su to tijekom kriminalističke i pravosudne istrage, a prema njihovim riječima, kako je prostitucija u Španjolskoj legalna i pod kontrolom, nimalo nisu strahovale od progona jer su vjerovale da je tako i u Hrvatskoj kao ravnopravnoj članici EU.

Stoga su, ne razmišljajući ni o kakvoj mogućnosti loših posljedica, pronašle te iznajmile odgovarajući stan za ‘druženja‘, pokrenule spomenutu Viber-grupu i bez straha se bavile najstarijim zanatom. Klijenata nije nedostajalo, dapače, sve tri imale su danima unaprijed zauzete termine a ‘reklama‘ brzo pročula pa su ih sugrađani i turisti uredno posjećivali ne uznemirujući susjedstvo koje nije ni posumnjalo što im se događa ‘pod nosom‘.

image
/Shutterstock

Bilo je tako sve dok se nije pojavio spomenuti voditelj hotelskog restorana kojeg je djevojka iz Venezuele osumnjičila za razbojništvo, a on optužbe odlučno zanijekao. Nismo uspjeli doznati gdje su sad navedene tri djevojke, a na naš novinarski upit, iz dubrovačkog Općinskog državnog odvjetništva stigao je kratak odgovor:

- Protiv državljanina Republike Hrvatske (rođenog 1989.) ovo državno odvjetništvo je 18. studenog 2023. donijelo rješenje o provođenju istrage zbog kaznenog djela razbojničke krađe iz članka 231. stavak 1. Kaznenog zakona te je istraga još u tijeku.

Ako mu se dokaže istinitom tvrdnja Venecuelanke, prijeti mu do deset godina zatvora. Kako god, pravosudna istraga traje već 45 dana, a do sada su otkriveni i pikantni detalji o skupom, ali  jako kratkom spolnom odnosu, te cjeniku pojedinih usluga koje su dvije Španjolke i Venecuelanka pružale. Je li puno pola sata seksa platiti 100 eura, procjenite sami. 

23. travanj 2024 10:17