StoryEditorOCM

Uhićen vlasnik psa koji je jučer izgrizao brata i sestru, evo kako se pravdao!; Otac djece: Tražit ću za njega najstrožu moguću kaznu!

Piše Kronika SD
24. rujna 2022. - 11:52

Zagrebačka policija uhitila je vlasnika psa koji je u petak napao brata i sestru pred pekarom u Vrapču. U priopćenju su naveli kako je vlasnik psa, 36-godišnjak uhićen, a pas mu je oduzet. Nad vlasnikom je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio djelo "Dovođenje u opasnost života i imovine"- priopćila je policija u subotu, javlja RTL koji je izvještavao o ovom slučaju.

Vlasnik je tvrdio da je pas sam preskočio ogradu, piše RTL.

"Ja sam nadoštukavao ogradu. No, preskočio je bježao po cesti, ja za njim, pas je mlad, ne sluša još, ne. I dogodilo se ovo", kazao je Josip Radošić, vlasnik psa.

Međutim, kako RTL piše, mještani kažu da to nije prvi put da se tako nešto događa. Iako iz policije još nema potvrde o ranijim prijavama, građani kažu - bilo ih je. Samo ovog tjedna isti je pas napao čak četvero djece.

Roditelji djece koja su zbrinuta u bolnici i puštena na kućnu njegu su šokirani.

"Tražit ću za njega najstrožu moguću kaznu, neću odustati niti jedne sekunde", rekao je za RTL Bernard Čol, otac djece koju je napao pas bez nadzora.

26. travanj 2024 07:40