StoryEditorOCM
Crna kronikaODVEDEN JE NA SUD

Uhićen još jedan perverznjak, ovaj je ‘operirao‘ poviše plaže na Babinu kuku

Piše D. M. L.
23. srpnja 2024. - 14:24

Zahvaljujemo se građaninu koji je putem sustava e-opažaji policiji dojavio ovu informaciju i uz nju dostavio fotografiju muškarca što je ubrzalo njegovu identifikaciju i sankcioniranje, javili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Evo što se dogodilo:

- Nakon što je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska jučer, 22. srpnja, tijekom poslijepodnevnih sati, zaprimila dojavu građanina kako muška osoba poviše jedne od plaža na Babinom kuku u Dubrovniku masturbira, i takvim ponašanjem vrijeđa moralne osjećaje građana, policija je odmah intervenirala, ali spomenuti muškarac na mjestu događaja nije zatečen.

- Zahvaljujući kvalitetnoj dojavi spomenutog građanina u sklopu koje se nalazila i fotografija muškarca, policija je identificirala osobu, te je utvrđeno da se radi o 67-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je jutros uhićen te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odveden na Općinski sud u Dubrovniku - javili su iz policije.

Podsjetimo, ovo nije usamljen slučaj masturbiranja perverznjaka na javnim mjestima ovih dana u Dubrovniku. Naime, službenici Policijske postaje Dubrovnik su u srijedu, 17. srpnja zaprimili dojavu majke (44) kako se u moru na gradskom kupalištu Gjivovići nalazi muška osoba koja masturbira te su, postupajući po zaprimljenoj dojavi, odmah izišli na mjesto događaja i tom prilikom utvrdili kako se radi o 30-godišnjaku koji je tijekom same policijske intervencije pokazivao ozbiljne zdravstvene poteškoće. Stoga su ga prevezli u dubrovačku bolnicu gdje ga je pregledao liječnik - specijalist te je zadržan na daljem liječenju.

08. rujan 2024 02:50