StoryEditorOCM
Crna kronikaTeška prometna nesreća

Tragedija u Veloj Luci: Poginuo 20-godišnji vozač David T., njegov suvozač i vršnjak ozlijeđen

Piše DV, DL
28. siječnja 2023. - 09:41

Dvadesetogodišnji  vozač David T. smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Veloj Luci. Dojava je policiji stigla u 5.07 sati, a zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka prekinut je jutros više sati dio promet državnom cestom DC118 u Veloj Luci na Korčuli, javlja HAK.

Vijest o pogibiji jedne osobe potvrdili su u Operativnom centra PU dubrovačko-neretvanske, a zbog očevida je promet dom korčulanskom dionicom cijelo jutro bio blokiran, sve do trajekta.

Neslužbeno se doznaje da je do nesreće došlo kad su se dvojica dvadesetogodišnjaka vraćala kući iz noćnog izlaska. Jedan je poginuo, a drugi prošao bez ozbiljnijih ozljeda. Cesta je zatvorena kod Uljare Zlokić.

Smrtno stradali D.T. je, neslužbeno doznajemo, rodom iz Vele Luke, a poznanici ga opisuju kao pristojnog i dobrog mladića, zaposlenika jednog privatnog obrta.

Prema neslužbenim infrmacijama, vozač je na mjestu ostao mrtav, dok je njegov vršnjak i suvozač lakše ozlijeđen i prevezen do Hitne službe u Blatu.

 

25. travanj 2024 06:09