StoryEditorOCM
Crna kronikaJEDNA TEŽE

U prometnoj nesreći blizu bolnice dvije osobe ozlijeđene

Piše DV
20. prosinca 2023. - 11:42

U jučerašnjoj prometnoj nesreći, na skretanju iz Ulice dr. Ante Šercera na Liechtensteinov put u Dubrovniku, jedna je osoba teže, a druga lakše ozlijeđena.

Prema informacijama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, nesreća se dogodila 18 sati i 20 minuta. Prema očevidu, 58-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, prilikom skretanja iz Ulice dr. Ante Šercera na Liechtensteinov put, nije se uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za sebe ili druge sudionike u prometu. Prednjim dijelom svog vozila udario je u prednji dio motocikla dubrovačkih registarskih oznaka koje je u tom trenutku pretjecalo spomenuto vozilo u blizini pješačkog prijelaza, ispred raskrižja.

Motocikl se uslijed udara odbio i udario u betonski rubnjak nogostupa što je za posljedicu imalo teške tjelesne ozljede 16-godišnjeg vozača motocikla, dok je njegov 17-godišnji suputnik lakše ozlijeđen.

Vozaču osobnog vozila slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, dok će motociklist biti prekršajno sankcioniran zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

05. svibanj 2024 10:47