StoryEditorOCM
Crna kronikaVRŠIO TEROR

Srbija zgrožena: ugledni kirurg s VMA-a pretukao ženu, urinirao po njoj i davio je

Piše dv
2. veljače 2023. - 17:02

Srpski estetski kirurg Nikola O. koji radi na Vojno-medicinskoj akademiji i još jednoj privatnoj klinici u Beogradu je uhapšen nakon što je brutalno pretukao suprugu Ivanu O. u zajedničkom domu u Zemunu, piše Nova.rs, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Prema neslužbenim informacijama, incidentu su svjedočila i njihova djeca, a muškarcu su policajci pri dolasku zaplijenila dva pištolja.

Kada su policijski službenici stigli na mjesto gdje se dogodio skandal, Nikolu su zatekli ispred kuće, dok je njegova supruga bila u stanu. Na njoj su odmah uočene vidljive ozlijede, a prema njezinim riječima koje je i on potvrdio, par je imao verbalni sukob. 

Ipak, naknadnim pregledom u Zemunu utvrđeno je da žena ima višestruke teške ozlijede, među kojima prijelom četiri rebra, prijelom nadlaktice, hematome i podljev ispod oka.

Susjedi para su za portal Nova.rs prepričali što se dogodilo.

"Čuli smo rotacije i vrlo brzo su se pojavila dva vozila policije i jedan kombi Hitne pomoći. Oni imaju malu djecu, uplašili smo se. Nakon što je jedan od policajaca iznio dva pištolja, pomislio sam da je u pitanju ubojstvo. Kasnije smo saznali da je doktor uhapšen jer je pretukao suprugu“, rekao je jedan čovjek.

Prema riječima druge žene iz susjedstva, uhapšeni kirurg se oduvijek doimao arogantnim i neprijatnim. 

"Oni tu žive više od deset godina, a od njega nikada nismo čuli ni "Dobar dan“. Njegovu suprugu znam kao jednu mršavu ženu, uvijek je bila s nekom ženom, a nekada bi se javila. Svakako, nisu djelovali kao da imaju problema, imaju vilu i voze dobre automobile“, rekla je.

Par je prije incidenta redovito objavljivao zajedničke fotografije na Instagramu, a prema njima se činilo kao da imaju sretan i skladan brak. Nitko nije ni naslutio da Nikola u njihova četiri zida nad svojom suprugom vrši teror.

Tijekom ispitivanja u postaji pretučena žena je priznala da je njezin muž od početka godine više puta napadao psihički i fizički. Prema njezinim riječima, tijekom napada bi joj prijetio ubojstvom, tukao je oklagijom, davio kabelom i urinirao po njoj.

Muškarac je po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu zadržan 48 sati zbog obiteljskog nasilja.

01. lipanj 2023 00:32