StoryEditorOCM
Crna kronikaTonći Kukoč

Splitski nogometaš i nekadašnji hajdukovac poslao poruku jednom od bjegunaca: ‘Zauvijek sam uz tebe...‘

Piše M.V./sd
12. travnja 2023. - 15:40

Splitski nogometaš Tonći Kukoč na svojem je Facebook profilu podijelio fotografiju na kojoj pozira s Jerkom Radićem, jednim od bjegunaca koje policija dovodi u vezu s pucnjavom na Skalicama, donosi Slobodna Dalmacija.

- Zauvijek uz tebe, napisao je rođak legendarnog košarkaša Tonija Kukoča i tome dodao emotikon srca kojim pruža podršku Radiću. Kukoč je na spornu objavu u samo sat vremena prikupio više od stotine lajkova, a prijateljske spone koje ga vežu uz Jerka Radića očito su bile čvršće od spoznaja kojima raspolaže splitska policija, a koje Radića dovede u vezu s napadom na Čubelića. Ovaj bjegunac trenutno radi na poziciji sportskog direktora nogometnog kluba Uskok iz Klisa, ali i kao sportski menadžer što bi dalo naslutiti da se on i nogometaš poznaju i zbog rada u istoj branši. 

Podsjetimo, policija traži Radića i još tri muške osobe navodno povezane s pucnjavom koja se dogodila u utorak oko 16 sati na Skalicama, a u kojoj je propucana noga starom policijskom znancu Josipu Čubeliću. Radić se u policijskom evidenciji prvi puta pojavio s 19 godina kada je ispred tadašnjeg kluba "Shakespeare" u Splitu bejzbol palicom zatukao 20-godišnjeg mladića Ivana Perkovića. 

Kriminalistička istraga je u tijeku, a policija po gradu radi pretrese vozila i traga za ukupno četiri osobe: Jerkom Radićem, Antom Varnicom, Alenom Radićem i Nenadom Petrakom.

Tonći Kukoč je nekoć bio i igrač Hajduka za kojeg je prvi puta službeno zaigrao 2010. godine. Za Bijele je odigrao 58 nastupa u kojima je zabio osam golova. Prema podacima kojima raspolaže Transfermarkt, trenutno igra u NK Opatija. 

26. travanj 2024 11:25