StoryEditorOCM
Crna kronikaEPILOG DRAME |

Preminula majka napadača ranjena u pucnjavi, počinitelja terete za teško ubojstvo i ubojstvo u pokušaju

Piše DV
5. lipnja 2020. - 08:24
Kako doznaje Dubrovački vjesnik, Ana G.(67) koja je jučer ranjena u pucnjavi u Šipčinama u Postranjskoj ulici, a od strane sina Draga G.(37), sinoć oko 23:00 sati podlegla je ozljedama u Općoj bolnici Dubrovnik.

Podsjetimo, nekoliko minuta nakon 23 sata u srijedu, iz još neutvrđenog razloga, a najvjerojatnije u stanju visoke rastrojenosti, Drago G. ispalio je nekoliko hitaca prema majci i ocu. Jedan od metaka je njegovu majku Anu pogodio u predjelu glave, dok su njegovu ocu Branku meci ozlijedili vratnu kralježnicu i torakalni dio. Roditelje je ostavio u lokvi krvi, a on se dao u bijeg.


Iz PU dubrovačko-neretvanske jutros su izvijestili kako je nakon kriminalističkog istraživanja policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 37-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela, i to teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju.

Sumnjiči se da je 3. lipnja u obiteljskoj kući u Postarnjskoj ulici u Dubrovniku pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koja je od zadobivenih ozljeda noćas preminula u dubrovačkoj bolnici.

Osumnjičeni 37-godišnjak je zbog zdravstvenih problema sinoć hospitaliziran u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržan na liječenju, a nakon puštanja s liječenja biti će doveden pritvorskom nadzorniku, javljaju iz PU dubrovačko-neretvanske.
19. travanj 2024 12:34