StoryEditorOCM
Crna kronikaNoćni incident

Poznatog meteorologa pretukla grupa tinejdžera, javio se pun modrica: ‘Držali su me na podu! Nedopustivo...‘

Piše L.G./JL
24. siječnja 2023. - 07:10

Adama Klotza (37), meteorologa Fox Newsa, u nedjelju rano ujutro napala je grupa tinejdžera dok se vozio podzemnom željeznicom u New Yorku. Osim ozljede rebara, zadobio je posjekotine po licu te modrice i podljeve ispod očiju, prenosi Jutarnji.

Klotz je poslije incidenta na svom Instagramu objavio dva videa i opisao detalje svađe te istaknuo kako je policija u međuvremenu uhitila nekoliko napadača, a bilo ih je, tvrdi meteorolog, sedam ili osam.

- Gdje su uopće roditelji tih klinaca? Nedopustivo je da im djeca ovako usred noći tuku ljude - napisao je Klotz pa nastavio iznositi detalje u drugoj snimci:

- Vraćao sam se kući nakon što sam u baru gledao utakmicu New York Giantsa, kad je u podzemnoj željeznici jednog starijeg gospodina počela gnjaviti grupa od sedam ili osam tinejdžera. Rekao sam im: ‘Hej, dečki, prestanite s tim‘. Ali oni to nisu učinili, nego su se prebacili na mene... I čovječe, kako su me sredili! Držali su me na podu, rebra su mi sva u modricama. Ali i oni su dobili svoju porciju udaraca! - prepričao je Adam.

Tinejdžeri su nakon nasilnog ispada pobjegli iz vlaka. Policija je uspjela privesti trojicu u dobi od 15 do 17 godina, no oni su vrlo brzo pušteni iz pritvora.

- Pripremljena su izvješća o maloljetnicima i njihovi roditelji pozvani su da ih pokupe - rekao je predstavnik NYPD-a, a prenosi Daily Beast.

- Nekoliko rendgenskih snimaka i dobro sam. Ovo će zacijeliti, sve je dobro! New York City, ah, kakvo mjesto. Velika jabuka! - sarkastično je zaključio Klotz.

01. listopad 2023 17:47