StoryEditorOCM
Crna kronikaPREVIŠE SE ‘NAPALILI‘

Pijani i razuzdani ljubavnici napali policijske službenike na Korčuli! Udana Njemica nije se mogla suzdržati ni na sudu

Piše Ahmet Kalajdžić
23. kolovoza 2022. - 11:20

Zbog kojom osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobu, odnosno na policijske službenike, dežurni sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je istražni zatvor u trajanju do 30 dana odgajateljici (34) i pomoćnom radniku (21), inače njemački državljani iz grada Bad Salzungen, nedaleko Frankfurta na Majni.

Kako smo doznali, njemački su državljani odsjeli u privatnom apartmanu u Račišću na Korčuli, ali su ih zbog kasnonoćnog razuzdanog, bučnog i alkoholiziranog remećenja javnog reda i mira iza 2 sata po ponoći nadležnima prijavili susjedi. Kad su ih službenici Policijske postaje Korčula po dolasku na mjesto događaja pokušali spriječiti, vidno alkoholizirani mladi Nijemci su ih fizički napali i tom prigodom lakše ozlijedili.

Pored određenog istražnog zatvora, na prijedlog dubrovačkog Općinskog državnog odvjetništva sudac istrage Nijemcima je, uz polog jamčevine od po 30 tisuća kuna, odredio i mogućnost obrane sa slobode do početka sudskog postupka.

Neslužbeno smo doznali da je Njemica udana, a mladić neoženjen. Ljubavnici su na godišnji odmor došli na otok Korčulu gdje su, doznali smo, dosta vremena provodili odvojeno od očiju javnosti. Navodno je mlada odgajateljica bila ”zaljubljenija do ušiju”, o čemu govori i detalj kojeg smo neslužbeno doznali: dok su čekali da ih sasluša sudac istrage kojem su ih priveli policijski službenici PP Ston, navodno se zaljubljena i brojnim tetovažama ”urešena” odgajateljica nije mogla odvojiti, doslovce plazeći po 13 godina mlađem ljubavniku.

03. svibanj 2024 05:23