StoryEditor
Crna kronikaŽUPANIJSKI CENTAR 112

Ozlijeđena dvojica motociklista

Piše Ahmet Kalajdžić
22. lipnja 2018. - 12:48

Prema redovitom dnevom priopćenju Županijskog centra 112 tijekom jučerašnjeg dana zabilježene su dvije prometne nesreće koje imaju mnogo sličnosti: u obje su ozlijeđeni motociklisti koji su potom zbrinuti u medicinskim ustanovama, a Centar 112 je zbog nužnih intervencija izvijestio Hitnu medicinsku pomoć, Operativno- komunikacijski centar PU dubrovačko- neretvanske i poduzeće Dubrovnik ceste.

Prva se prometna nesreća dogodila u 16,17 sati na državnoj cesti D- 8 kod Opuzena. Prema dojavi o nesreći, vozač je pao s motocikla te je tom prilikom ozlijeđen te je potom zbrinut u Hitnoj pomoći Metković. Tijekom očevida promet na tom dijelu magistrale bio je zatvoren manje od 15 minuta; od 17,03 do 17,16 sati.

Istog dana, ali na istočnom dijelu županije i gotovo istodobno, točnije u 16,39 sati Centar 112 je zaprimio i dojavu o još jednom prometnoj nesreći u kojoj se motocikl sudario s više zaustavljenih vozila na dijelu Jadranske magistrale u Čilipima i to kod skretanja za Zračnu luku Dubrovnik. Ozlijeđeni je motociklist žurno prebačen u dubrovačku Opću bolnicu gdje mu je pružena odgovarajuća liječnička skrb.

#PROMETNE NESREĆE# MOTOCIKLI
loading...

Izdvojeno

05. srpanj 2020 08:26