StoryEditorOCM
Crna kronikaPOLICIJA UHITILA MLADOG KOCKARA

Ovisnik o klađenju prevario vlasnicu kafića za 19.000 kuna

Piše Ahmet Kalajdžić Foto: Ahmet Kalajdžić
31. ožujka 2017. - 13:44

Zbog sumnje da je počinio računalnu prijevaru kojom je poslodavca oštetio za skoro 19.000 kuna, policija je jučer uhitila mladog Dubrovčanina (29) i jutros ga, uz kaznenu prijavu, predala na skrb pritvorskom nadzorniku PU dbrovačko- neretvanske u Villa Palmi.

Kriminalističkom je istragom utvrđeno kako je, zbog ovisnosti  o klađenju, mladić u pšeriodu od sredine rujna 2016. do sredine ožujka ove godine, zlouporabio povjerenje vlasnice kafića nedaleko naselja Čokolino, u kojem je bio zaposlen. Vlasnica kafića, inače Župka (32), tek je nedavno uočila kako je mladić zlouporabio karticu tekućeg računa ugostiteljskog obrta koju mu je kao djelatniku povjerila. Utvrđeno je kako je s tekućeg računa u čak 94 navrata podigao ukupno skoro 19 tisuća kuna te da je taj novac koristio za klađenje, uplaćujući ga na račun kojeg je na svoje ime otvorio u jednoj sportskoj kladionici.

Očekuje se kako će po dovršenju krim- istrage mladi kockar biti priveden dežurnom državnom odvjetniku a ptom i sucu istrage dubrovačkog Županijskog suda.

26. travanj 2024 20:01