StoryEditorOCM
Crna kronikaIspitan 40-godišnjak

Osumnjičenom za teško ubojstvo na Kantafigu određen istražni zatvor

Piše DV
9. travnja 2023. - 10:48

Četrdesetogodišnjaku osumnjičenom za teško ubojstvo u petak na Kantafigu, nakon ispitivanja je određen istražni zatvor, izvijestili su iz DORH-a.

Županijski državni odvjetnik u Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku je, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, proveo očevid na mjestu događaja u obiteljskoj kući u Dubrovniku povodom dojave da je počinjeno kazneno djelo ubojstva, priopćeno je na stranicama DORH-a.

image

Privođenje osumnjičenog u Dubrovniku

Dv/

- Dežurni županijski državni odvjetnik je 8. travnja 2023., po primitku kaznene prijave policijske uprave, proveo dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićenog hrvatskog državljanina (1983.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva.

Sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv 40-godišnjeg osumnjičenika iz  Zakona o kaznenom postupku, jer osobite okolnosti upućuju na opasnost da bi mogao ponoviti ili počiniti slično kazneno djelo te postoji opravdana bojazan da bi puštanjem na slobodu mogao pobjeći.

Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku prihvatio je navedeni prijedlog i protiv osumnjičenika odredio istražni zatvor, navodi se u priopćenju objavljenom na stranicama DORH-a.

06. svibanj 2024 17:58