StoryEditorOCM
Crna kronikaOSUMNJIČEN ZA PEDOFILIJU|

NA PLAŽI PIPKAO 13-GODIŠNJAKA Španjolac na povratku kući uhićen u Zračnoj luci Dubrovnik, prijeti mu do 8 godina zatvora

Piše Ahmet Kalajdžić
11. kolovoza 2020. - 13:47
Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta, španjolski je državljanin E. G. V. (43) uhićen je u prostoru Zračne luke Dubrovnik te mu je sudac istrage, nakon što ga je saslušao dežurni državni odvjetnik, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te bijega iz Hrvatske, odredio 30 dana istražnog zatvora.

Nakon što joj se sin (13) požalio da ga je Španjolac pipkao na plaži hotela Valamar Dubrovnik President na Babinu kuku, majka dječaka je sve prijavila policiji i detaljno opisala izgled te kako je osumnjičeni pedofil izgledao. Sve je potvrdilo i nekoliko svjedoka, a od pomoći će biti i snimke nadzornih kamera postavljenih na plaži Dubrovnik Presidenta.

Seksualni predator kojem su na meti najmlađe osobe uhićen je nekoliko dana nakon prijave, a utvrdilo se i da je bio gost spomenutog hotela.

Kako nam je potvrdio glasnogovornik te istražni sudac dubrovačkog Županijskog suda sudac Pero Miloglav, postupak prepoznavanja još uvijek nije službeno obavljen, ali će i to biti uskoro. Španjolac je porekao počinjenje kaznenog djela za koje je prijavljen i osumnjičen, a ako se tijekom predstojećeg pravosudnog postupka sumnje i formalno dokažu, može biti osuđen na vremensku kaznu do 8 godina zatvora.
01. travanj 2023 07:01