StoryEditorOCM
Crna kronikaspremni za nerede

Na autocesti uhićena skupina torcidaša, jurili su na utakmicu reprezentacije s cijelim arsenalom za premlaćivanje!

Piše Marko Didić/SD
26. ožujka 2023. - 14:55

Zadarska policija uhitila je petoricu pripadnika Torcide u subotu oko 19 sati i oni se trenutno nalaze na obradi u policiji te će se utvrditi hoće li biti prekršajno ili kazneno procesuirani. Uhićeni su iz Splita i okolnih mjesta, a riječ je o jednom devetnaestogodišnjaku,dvadesetogodišnjaku, dvadesetdvogodišnjaku, dvadesetrogodišnjaku i dvadesetšestogodišnjaku.

- Zbog Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima nad ovim sobama se trenutno provodi obrada a njihovo vozilo je zaustavljeno na cesti A1 između čvorišta Zadar 1 i Zadar 2. Informacije u medije o ovom događaju nismo davali i upravo zbog toga što obrada nad osobama još uvijek traje - rekla nam je glasnogovornica Pu zadarske Ivana Grbin.

U automobilu koji je jurio prema Splitu na utakmicu Hrvatska - Wales petorka je držala bogati arsenal za premlaćivanje. Policija je kod njih pronašla deset teleskopskih palica,četiri kabela te nekoliko bengalki i pepper sprejeva.

Jesu li mladići htjeli izazvati nered na utakmici na Poljudu li poslije nje utvrditi će krim-obrada koja može završiti tako da se ne otkrije namjera ovih mladića, a sporni arsenal zaplijeni i njih samo za to prijavi ili će zadarska policija uspjeti otkriti prave motive ovakvog "naoružavanja".

29. svibanj 2023 05:07