StoryEditorOCM
Crna kronikaTRAGIČNA SUDBINA

Mladog poštara ubili zbog 15 tisuća eura koje je nosio u torbi za mirovine. Beživotno tijelo pronađeno je na obali rijeke, sumještani su užasnuti

Piše DV/Portal SD
24. prosinca 2022. - 14:13

Na obali rijeke Morače u naselju Botun pronađeno je tijelo poštara Miloša Stamatovića.

Ovaj 25-godišnjak iz iz Danilovgrada bio je zaposlen u Pošti Crne Gore, a u trenutku nestanka sa sobom je nosio oko 15.000 eura, koji su bili namijenjeni penzionerima, piše Dnevni avaz.

Nedugo nakon nestanka mladića, pronađeno je vozilo kojim je raznosio novac. U njemu je pronađeno između 2.000 i 3.000 eura, a ostatak novca još se traži. 

Kada je pronađeno njegovo tijelo, uočeno je da su ruke na tijelu mladića vezane s prednje strane. Ovaj detalj ukazao je na potencijalno ubojstvo i nasilnu smrt. Međutim, rezultati obdukcije još nisu objavljeni. 

image
Facebook

Užasna Miloševa sudbina šokirala je cijelo područje, od njega se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji i sugrađani:

- Iako daleko, želim s vama podijeliti svoje osjećaje. Gdje je nestalo sunce našeg neba? Zašto su ga zamračile ubojice koje ubijaju nevine ljude i njihove najmilije zavijaju u crno? Te ubojice hodaju slobodno mojom i vašom Crnom Gorom, njihova sigurno nije! Gdje je nestalo sunce našeg neba? Tko ga je ukrao? Taj nevini pogled, iskreni osmijeh, nikada više neće vidjeti i zagrliti svoju majku, oca, sestre, pomaziti svog psa - napisala je jedna korisnica Facebooka.

Od njega se emotivnom porukom oprostila i Ljiljana, prenosi Dnevni avaz.

- Lice anđela. Neko je zbog novca kojeg je nosio drugima za bijednu poštarsku plaću, ubio ovog mladića. Zbog 15.000 eura koje je nosio u torbi izgubio je glavu. Imao je samo 25 godina. Ovo je Miloš Stamatović. Još je imao dječji nevini pogled u očima. A mi smo ga iznevjerili. Kakav je to narod ako je na ovo pristao? Kakvo smo to društvo postali, zapitala se.

07. svibanj 2024 18:47