StoryEditor
Crna kronikaUTVRĐENE OKOLNOSTI NEDJELJNE PROMETNE NESREĆE

Malodobni Austrijanci oštetili pet vozila

17. srpnja 2018. - 12:54

Prometna policija PU dubrovačko- neretvanskle razjasnila je sve okolnosti neobične prometne nesreće koja se uz Orebiću dogodila u rano nedjeljno jutro 15. srpnja, kada je oštećeno čak pet osobnih vozila.

Naknadnom je i detaljnom krim- istragom utvrđeno kako je do te prometne nesreće došlo kada je maloljetni Austrijanac(16) bez dozvole vlasnika uzeo na korištenje osobno vozilo Pelješčanina (40) ispred njegove obiteljske kuće. Potom je predao vozilo na upravljanje svom maloljetnom prijatelju (17), također iz Austrije koji je, krečući se u smjeru Stona, zbog brzine neprimjerene uvjetima i stanju kolnika, izgubio nadzor nad vozilom.

Stoga je sletio s ceste na parkiralište jednog hotela u Orebiću pri čemu je oštetio vozilo u kojem su bili te još četiri parkirana vozila. Sreća u nesreći je golobradi Austrijanci nisu zadobili tjelesne ozljede. Ipak, protiv mlađega je policija podnijela kaznenu prijavu zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, dok će stariji maloljetnik biti prekršajno procesuiran prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

loading...

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 10:54