StoryEditorOCM
Crna kronikaNAKON UŽASNE NESREĆE NA PARKIRALIŠTU

Liječnici se bore za život 33-godišnjaka, ozljede su strašne

Piše jl
17. lipnja 2023. - 09:45

33-godišnjak koji je sinoć dovezen u KBC Zagreb ima vrlo teške tjelesne ozljede, a liječnici se, kako doznaje Jutarnji, i dalje bore za njegov život.Radi se o teškim prijelomima noge, ruke, rebara te unutarnjim ozljedama vitalnih organa. Pacijent se nalazi u jedinici intenzivne skrbi.

Prema dostupnim informacijama, dvije ozlijeđene osobe koje su primljene u KB Dubrava prema prvim informacijama imaju lakše tjelesne ozljede, ali su zadržani na promatranju. Također, jedna osoba koja je dovezena na Kliniku za traumatologiju imala je lakše tjelesne ozljede i tijekom noći otpuštena na kućno liječenje.

Cijelu noć trajao je policijski očevid na mjestu užasa, a prema posljednjim informacijama koje je priopćila policija tri su osobe teško ozlijeđene, a dvije lakše.

- U nesreći su teško ozlijeđene tri osobe - pješaci, 35-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava i 21-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 22-godišnjak i 22-godišnjakinja koji su se nalazili u vozilu na koje je naletio osobni automobil marke Mercedes - kažu iz PU zagrebačke dodajući da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

03. svibanj 2024 00:55