StoryEditor

Korčulanin naručio amfetamine s dark weba

Piše PSD.
27. veljače 2019. - 12:20
Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Korčula proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.
Sumnjiči se da je, u namjeri stjecanja protupravne imovinske koristi, putem ilegalnih internetskih stranica tzv. dark weba od, za sada nepoznate osobe s područja Njemačke, kupio 50 g droge amfetamin i dogovorio da mu se na područje Dubrovnika dostavi preporučenom pošiljkom putem pošte, a zatečen je prilikom pokušaja preuzimanja pošiljke jučer, 26. velječe na području Korčule. Droga je bila namijenjena daljoj preprodaji konzumentima s područja Korčule.
Pretragom stana kojeg koristi osumnjičeni pronađena je manja količina marihuane, ecstasia i metadona i jedan pištoljski metak.
Osumnjičeni 42-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, a protiv njega slijede i prekršajne prijave sukladno Zakonu o suzbijanju droga i Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana, priopćili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
loading...

Izdvojeno

02. srpanj 2020 15:45