StoryEditorOCM
Crna kronikaSUKOB U METKOVIĆU |

KAD TI NE ODGOVARA SUSJEDOVA DJELATNOST Umjesto verbalnih argumenata, prešao na "uvjeravanje" letvom

Piše Ahmet Kalajdžić
11. svibnja 2020. - 15:38
Iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske potvrđeno nam je kako se mladi Metkovac (22) koji je jučer, u nedjelju 10. svibnja prijepodne ozlijeđen u metkovskom gradskom naselju s desne strane Neretve, još uvijek nalazi na promatranju u Kliničkom bolničkom centru Split.

Međutim, još uvijek nije poznat stupanj zadobivenih ozljeda. No, o samom incidentu smo neslužbeno doznali kako je do njega došlo uslijed nezadovoljstva koje se sredovječnom Metkovcu (53) "od ranije prikupljalo", ali i zbog bojazni po sigurnost njegove obitelji odlučio "preuzeti stvari u svoje ruke". Naime, u neposrednom susjedstvu spomenutog građanina u metkovskoj Ulici kneza Branimira, kod nadvožnjaka na desnoj obali Neretve, nalazi se skladište plina za koje smo neslužbeno doznali kako pripada tvrtki "LPG Narona".

Nisu nam poznate mnoge okolnosti nastalog incidenta u krugu skladište, ali je na kraju mladi zaposlenik (22) tog skladišta plina žurno, helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva žurno prebačen u KBC Split.

Navodno je agresivni Metkovac uhićen, a ovisno od kvalifikacije nastalih ozljeda protiv njega će ubrzo biti podnesena adekvatna kaznena prijava ili "obični" nalog nadležnim pravosudnim organima. Stoga se kriminalističko istraživanje i dalje nastavlja kako bi se utvrdili svi detalji spomenutog incidenta.
08. svibanj 2024 05:30