StoryEditorOCM
Crna kronikaAgonija koja traje

Još jedna besana noć za obitelj pobjednice Big Brothera: ‘Uskoro ćemo znati jesu li pronašli našu Marijanu!‘ Dobili smo i njenog supruga Karla koji ju je posljednju vidio

Piše V.P./sd
25. listopada 2022. - 20:55

U utorak 24. listopada oko 13 sati u mjestu Dubrovčak Lijevi u rijeci Savi, pronađen je leš zasad nepoznate žene na kojem nisu uočene ozljede ili tragovi koji bi upućivali na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - stoji na stranicama PU zagrebačke, donosi Slobodna Dalmacija.

Odmah se pojavila sumnja da bi mogla biti riječ o nestaloj Marijani Seifert, pobjednici Big Brothera, koja je misteriozno nestala prije šest mjeseci.

Njezin otac Ivo Kovačević ni u utorak nije imao više informacija. U kontaktu je s policijom na zagrebačkim Krugama koja vodi slučaj i sa stanicom u Heinzelovoj.

image

Marijana Seifert

Srdjan Vrancic/Cropix

- Nikakvih novih saznanja nemamo. U srijedu su nam obećali javiti je li to Marijana. Kad utvrde identitet. S obzirom da nas nisu tražili uzorak krvi moja je pretpostavka da to ipak nije. Rekli bi nam valjda i po odjeći... Iskreno, to supruzi i meni ne donosi olakšanje. Idući tjedan su Svi sveti i Dan mrtvih. Gdje da stavim svijeće i cvijeće za svoju Marijanu? - uplakanim nam je glasom rekao očajni otac.

Kontaktirali smo i Marijaninog supruga Karla Seiferta da ga pitamo što misli o cijelom slučaju. Međutim, nije bio raspoložen za davanje izjava.

- Bez komentara sam za sve medije - kratko nam je poručio.

image

Marijana Seifert

Srdjan Vrancic/Cropix

Marijanin otac idućeg tjedna planira doći u Zagreb kako bi prosvjedovao ispred policijske stanice na Krugama jer nije zadovoljan istragom.

- Ne kažem da policija ne radi svoj posao, ali pojavile su se mnoge kontradiktornosti. Kako oni znaju da je u Savi? Zašto je ne traže negdje drugdje? - pita se Ivo Kovačević.

18. travanj 2024 14:23