StoryEditorOCM

Foto: Detalji dvostrukog ubojstva u Pločama: ubojica likvidirao brata, veterana Četvrte gardijske, i susjedovog maloljetnog sina. Uhićenju prethodila pucnjava

Piše DV
25. ožujka 2022. - 09:01

U Pločama se dogodilo dvostruko ubojstvo. Kao počinitelj se spominje Miljenko Radulović, a žrtva je njegov brat, 52-godišnji Mitar Radulović te sin osumnjičenikovog susjeda, 16-godišnji M.A.

Osumnjičeni za ubojstvo uhićen je nešto prije 9 sati u Opuzenu. Kako pričaju stanovnici grada koji su se našli blizu, čula se pucnjava a žene koje prodaju poljoprivredne proizvode na štandovima uz cestu su se od straha razbježale, a prolaznici kažu da su čuli povike 'Bacaj pušku!'

Likvidirani brat ubojice se bavio prikupljanjem staroga željeza, za vrijeme Domovinskog rata bio je pripadnik Četvrte gardijske brigade. Dosad je prevezao više od 200 tona starog željeza, a među Pločanima je bio omiljen jer je svima bio spreman pomoći.

Policija je poslala priopćenje u kojem navode da su pronađene dva mrtva tijela i da je jedna osoba uhićena.

"Nakon zaprimljenog većeg broja dojava građana, policija je jutros oko 8 sati na dvije različite lokacije na području grada Ploče pronašla dvije mrtve muške osobe za koje se sumnja da su preminule nasilnom smrću.

Vrlo brzo nakon pronalaska tijela, oko 8,30 sati, policija je uhitila osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem i on se trenutno nalazi u prostorijama policije gdje će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje", javlja policija.

Slijedi očevid kojim će rukovoditi Županijsko državno odvjetništvo i kojim će se utvrditi detaljnije informacije ovog događaja, poručili su iz PU dubrovačko-netretvanske.

Ubojstvo se dogodilo oko 8 sati. Navodno su žrtve ubijene na dvije različite lokacije. Mlađi muškarac je ubijen u naselju Dedinje dok je stariji ubijen u poduzetničkoj zoni. Ubojica je navodno na mjesto zločina došao Jugom 45.

Motivi dvostrukog ubojstva za sada nisu poznati.

image

Na ovom mjestu dogodilo se jedno od dva ubojstva u Pločama

Stanislav Soldo/sd
image

Na ovom mjestu dogodilo se jedno od dva ubojstva u Pločama

Stanislav Soldo/sd
image

Na ovom mjestu dogodilo se jedno od dva ubojstva u Pločama

Stanislav Soldo/sd
23. travanj 2024 18:39